Braderie Denderleeuw

 

A propos de Braderie Denderleeuw

Op zaterdag 27 augustus gaat de jaarlijke braderie Denderleeuw tijdens de augustuskermis opnieuw door na een corona pauze van twee jaar.
Op en rond het Dorp en A. De Cockstraat worden heel wat kraampjes geplaatst door de lokale handelaars en handelaars via inschrijving.

Daarnaast voorzien we de nodige mobiele animaties, foodtrucks en kermisattracties.

En last but not least zijn er heel wat leuke optredens gepland op het podium nabij het gemeentehuis

Om 14u30 voorzien we Samson & Marie. Op 21 december 2019 draaide alles rond de vraag: wie wordt het nieuwe baasje van Samson. Ondertussen heeft het publiek Marie in de armen gesloten. Hun eerste nummer Samson & Marie wordt door jong en oud meegezongen.
Tijdens het optreden zingen ze naast Samson & Marie en hun nieuwe zomersingle uiteraard ook echte Samson-klassiekers.

Om 16u30 verwachten we Les Poulains Flandriens, twee vrienden uit de buurt van Ninove-Liedekerke die samen een passie delen voor snaarinstrumenten, Belgische bieren en de voorjaarsklassiekers. Jonathan en Kim kozen ervoor uitsluitend Belgische nummers te coveren uit onze rijke en diverse Belpop geschiedenis. Vaak met een twist of in een eigen versie, maar steeds zeer herkenbaar.

Om 19u staat Get Ready! gepland. Het is intussen 25 jaar geleden dat Get Ready! stormenderhand Vlaanderen veroverde met “Diep”; tot op heden nog steeds dé hit die door werkelijk iederéén kan worden meegezongen. Tijdens het optreden wordt dat nummer, naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de groep, uitgebracht in een up-to-date jasje. Met een nieuwe, opgefriste sound maar wél met de oorspronkelijke catchy vibes die “Diep” ontegensprekelijk tot een evergreen maakten, staat “Diep 25” klaar om Vlaanderen opnieuw aan het dansen, zingen en feesten te brengen!

Om 21u tenslotte sluiten De Kreunaers af. Hun playlist bevat alle grote hits van - hoe kan het ook anders - De Kreuners.

Informations pratiques

Partage :
Encore plus d'événements Marchés et Brocantes > Braderie
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement

Thématiques

Evénements les plus consultés

ID : 63496
Editer l'événement Espace administration