Het Theaterfestival

image - Het Theaterfestival

A propos

Ook in 2022 richt Het TheaterFestival tien dagen lang de schijnwerpers op het unieke Vlaamse theaterlandschap in haar volle glorie. Corona zorgde voor reeks aan uitgestelde voorstellingen die het voorbije jaar in een bottleneck in première gingen die de jury met zorg prospecteerde.

Het TheaterFestival is een warme plek waar publiek en professional kunnen genieten van belangwekkende theatergebeurtenissen en de gesprekken daarover. Maar ook inspirerende ontmoetingen en verdiepende debatten, masterclasses en leerrijke workshops.

Een nieuw samengestelde meerstemmige vakjury – met Charlotte De Somviele, Emilie Kabongo, Audrey Leboutte, Lore Missinne, Gable Roelofsen, Filip Tielens & Wim Van Parijs– stelt de juryselectie samen na een jaar lang intensief prospecteren.

Er zijn wel nog zekerheden: het TheaterFestival gaat van start met feestelijke en kritische toespraken: de State of the Union wordt uitgesproken door een kunstenaar met renommée en met de State of the Youth laat jong geweld een nieuw en fris geluid horen.

Het TheaterFestival kijkt ernaar uit om het nieuwe seizoen van VIERNULVIER met één groot theaterfeest in gang te schoppen.

Noteer alvast de nieuwe festivaldata (8>18/09) en hou deze website in het oog voor regelmatige updates van het programma!

Het festivalhart bevindt zich in VIERNULVIER. De Gentse presentatiepartners zijn Campo, KOPERGIETERY, NTGent, de Koer & de Kazematten.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Autres événements Théatre / Spectacles > Festival

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Festival
Encore plus d'événements Antwerpen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd´hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 63193
Editer l'événement SEO Espace administration