image - Zomercircus - Circus Barones

A propos

Van 16 juli tot en met 31 augustus is het ‘waauw’ geblazen. Met zes weken lang beklijvende circusvoorstellingen voor gezinnen met acrobatiek, clownerie, dieren, jongleurs, en nog zoveel meer. Met dagelijks 3 voorstellingen voor jong en oud, bezorgen we jou een zomer vol plezier. Wist je trouwens al dat het Nomadisch Circus een kunstvorm is die al eeuwen bestaat?

Tussen de voorstellingen in heb je natuurlijk ook nog voldoende tijd om ons Openluchtmuseum te verkennen. Zo kan je participeren aan de verschillende ateliers, de theatervoorstellingen van de Living History bijwonen of onze nieuwe museumboerderij bewonderen met al zijn historische dierenrassen.

Praktisch
Datum: 16 juli t.e.m. 31 augustus 2022

Voorstellingen: 3 voorstellingen per dag om 12.30 u., 14 u. en 15.30 u.
Je kan geen plaats reserveren voor de circusvoorstellingen dus kom zeker op tijd om een goed plaatsje te bemachtigen (tent gaat 30 min op voorhand open).

Locatie: Brabantweide, museumdeel Haspengouw (5 min. wandelen vanaf kassa aan P2, 15 min. wandelen vanaf kassa aan P1). Je kan het Openluchtmuseum alvast bekijken via onze digitale plattegrond.

Tickets: Je betaalt de toegangsprijs van het Openluchtmuseum (slechts €3 voor kinderen <13 jaar), de circusvoorstellingen zitten mee inbegrepen in deze toegangsprijs. Museumtickets kan je op voorhand reserveren via onze website. Gratis toegang voor Bokrijkabonnees.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles
Encore plus d'événements Limburg
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 64521
Editer l'événement SEO Espace administration