image - Madagascar, De Musical Music Hall

A propos

Handen omhoog als je houdt van dansen, dansen! Want in het voorjaar van 2020 komt de gekste dierenbende aller tijden naar België! Music Hall brengt in samenwerking met Selladoor productions de Dreamworks animatiefilm Madagascar naar de theaters in een onovertroffen familiemusical. Afspraak van februari tot april met Marty, Alex, Melman, Gloria en co. in de Koningin Elisabethzaal.

Toen de eerste Madagascar animatiefilm van Dreamworks in 2005 van het witte doek knalde, werd het verhaal van de ontsnapte dierentuinbewoners die terugkeren naar de wildernis een wereldwijd fenomeen.

Music Hall presenteert nu vijftien jaar na de première van de originele kaskraker een beestige Nederlandstalige musical, gebaseerd op de film én de musical die eerder al potten brak in het Verenigd Koninkrijk.

Zelfs al zag je de film nog nooit, deze wervelende adaptatie zal je op staande poot inpalmen. Het hele verhaal met al je favoriete personages uit de animatiefilm, komt tot leven in één hilarische feelgoodmusical. Laat je meeslepen door een kleurrijke kliek jungleheersers in knappe dierenkostuums en geniet van de weelderige enscenering die meteen tot de verbeelding spreekt. Producent Geert Allaert en regisseur Christophe Ameye leiden alles in goede banen en serveren een 100 minuten durend muzikaal spektakel waar het hele gezin gelukkig van wordt! Zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet.

Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraffe wonen in de Central Park Zoo in New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven. Wanneer zijn vrienden de achtervolging inzetten op hun vriend, raakt de bal aan het rollen... Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk overzee brengt, naar de knotsgekke wereld van Madagascar waar het elke dag feest is.

Duur: ±100 minuten

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Creatives:

Producent: Geert Allaert
Regisseur: Christophe Ameye
Script: Kevin Del Aguila
Muziek & Lyrics: George Noriega & Joel Someillan

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Accompagnement musical d'un film
Encore plus d'événements Antwerpen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 93116
Editer l'événement SEO Espace administration