Le grenier aux vieux papiers

Markt en Rommelmarkt » Beurs

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Le grenier aux vieux papiers

  6e Old Paper Exchange in Abdij van Floreffe. Oude boeken, tijdschriften, romans, ansichtkaarten, posters, oude documenten (notariële akten, facturen, menu's, chromo's, partituren, postzegels, enz.), BD's worden in het weekend van 20, 21 en 22 september in gebouwen tentoongesteld daterend uit de 13e eeuw, waar de ziel van Saint Norbert nog steeds hangt.
  Steeds meer exposanten van jaar tot jaar uit de vier hoeken van Wallonië, Brussel, maar ook uit Noord-Frankrijk en, gezien het succes van het evenement, kunnen we de benoeming al aankondigen na de eerste WE vanaf februari 2020.
  Kinderen zijn welkom, een gelegenheid om opnieuw in contact te komen met literatuur door de ruimte van een bezoek tablets en smartphones te vergeten, een hoek "lezen" zal worden verstrekt.
  Gratis entree - kamers gemakkelijk toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit - Gemakkelijk parkeren en dicht bij het evenement.
  Bar beschikbaar voor bezoekers om de verschillende bieren en salaisons van de abdij te proeven in een warme en ontspannen sfeer.
  Open vrijdag 20 september voor professionals van 17u tot 20u. Zaterdag 21 en zondag 22 september voor alle doelgroepen van 10.00 tot 17.00 uur.

  Photos de Le grenier aux vieux papiers

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Abdij van Floreffe

  Andere evenementen : Markt en Rommelmarkt

  Andere evenementen : Floreffe

  Aanbevelingen