Storytelling Workshops: Living the Dream

 
image - Storytelling Workshops: Living the Dream

Over Storytelling Workshops: Living the Dream

Het is gemakkelijk om lijsten met waarden en persoonlijke doelen te schrijven, maar het kan moeilijker zijn om ze door je leven en werk te loodsen. Van de begaafde en ervaren facilitator David Labi, deze workshop helpt je om je hoofdverhaal te identificeren en je activiteiten op één lijn te brengen. Als bonus, ontdek hoe je je innerlijke criticus voor de verandering eens goed kunt gebruiken. Zorg ervoor dat je het juiste verhaal leeft, te beginnen hier.

Op basis van jarenlange samenwerking met organisaties en individuen aan verhalen vertellen, combineert David vakkundig ontwerpdenken, narratieve therapie, gameplay en pure creativiteit om de discussie over persoonlijke onderwerpen gemakkelijk, vloeiend en leuk te maken. Zijn facilitering zorgt er ook voor dat het interne en externe ijs wordt gebroken.
_________________________________________________________

OVER

David Labi is een ethische verhalenverteller die kunst en empathie gebruikt om meer rechtvaardige en duurzame samenlevingen op te bouwen. Geboren in Londen, was hij een fervent jeugdactivist, die als tiener leerde hoe hij workshops over uiteenlopende onderwerpen voor duizenden jongeren kon maken en geven. Hij studeerde literatuur aan de Universiteit van Cambridge, voordat hij in Buenos Aires, Tokio, Berlijn en nu Brussel woonde. Tijdens een gevarieerde carrière als verhalen heeft David toptijdschriften geredigeerd, literaire vertalingen gepubliceerd, tv-scripts geschreven en film, documentaire en theater gemaakt op Glastonbury en Edinburgh Fringe. David's ethische vertelbureau Good Point helpt klanten zoals WWF, de British Council, Oxfam en Greenpeace door krachtige verhalen te ontwikkelen en creatief materiaal te produceren, van geanimeerde video's tot grafische romans. Hij is momenteel op tournee en ontwikkelt een one-man show over zijn overleden Holocaust Overlevende vader, Pieces of a Man.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Varia
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 109525
Editer l'événement SEO Espace administration