image - Winterland Hasselt

Over Winterland Hasselt

Van 18 november 2022 tot en met 8 januari 2023 kan je, gedurende 7 weken, terecht op het Kolonel Dusartplein voor de 14de editie van deze winterhappening. Naast de 1.000 m2 grote overdekte schaatsbaan, de spiegeltent, een unieke Almhütte, het reuzenrad, het Grand Café, het Huis van de Kerstman en nog een massa attracties, evolueerde Winterland Hasselt inmiddels naar een totaalbeleving voor jong en oud. 


Winterse gezelligheid

De grootste winterhappening van Limburg, tevens ook de eerste in Vlaanderen, is een vaste waarde met gemiddeld 600.000 bezoekers. Zet tijdens de komende editie voluit in op ‘belevings-entertainment’. We trakteren onze bezoekers op de gebruikelijke winterse gezelligheid: de overdekte schaatsbaan, het reuzenrad, het Grand Café, de spiegeltent, talrijke kraampjes en attracties, goed voor 12.000 vierkante meter winterpret. 


We zijn ‘the place to be’ voor wie graag foto’s en video’s maakt, voor zichzelf of om ze te delen met zijn of haar volgers op Instagram of andere sociale media”, zegt Winterland-organisator Maurice Schoenmaeckers.


Winterland Hasselt is een gratis evenement.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Markten en Rommelmarkten > Kerstmarkten
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 110472
Editer l'événement SEO Espace administration