Over
Chewing the Fat presenteert een nieuwe reeks meeslepende gesprekken over eten en de verborgen sociaal-culturele, gastronomische, esthetische en ecologische vragen rond wat we graag eten.
Deze eerste sessie onderzoekt de kwestie van voedsel in een crisis: als we geconfronteerd worden met de kruising van geopolitieke, energie- en gezondheidscrises, hoe kunnen we dan verwachten dat onze relatie tot voedsel en de manier waarop we eten zal veranderen? Wat zijn onze verantwoordelijkheden als consumenten, als burgers, als leden van verschillende gemeenschappen? En vooral, wat is de rol van plezier in dat alles?
Een panel van sprekers uit de hele voedingssector zal hun mening delen: van geopolitiek tot lokaal, en van beleid tot bord, allemaal met een unieke Brusselse twist.
Lizzie Freeman wordt vergezeld door sprekers als Eddy Wax (POLITICO) en Yannick Schandene (Fermenthings).
Laten we uw ogen openen voor de veelzijdige wereld van hoe, wat en waarom we eten.
De ervaring omvat lichte eet- / drinkelementen.