image - Fireworks for Clarinet

Over Fireworks for Clarinet

'Fireworks for Clarinet' is een solistenconcert van de bovenste plank. Virtuoze solostukken op klarinet, vertolkt door niemand minder dan internationaal gerenommeerd klarinettist Roeland Hendrikx, worden afgewisseld met oorwormen voor strijkorkest.


Deze unieke samenwerking tussen het Ataneres Ensemble en Roeland Hendrikx brengt het summum van beide partijen naar boven. Voor Roeland betreft de welgekozen bezetting van deze productie een ideale verzoening tussen twee voorkeursbiotopen: Roeland koos recent immers voor een exclusieve solistencarrière, hoewel hij er tevens een grote voorliefde voor kamermuziek op nahoudt. Ook het Ataneres Ensemble, op zijn beurt, komt volledig aan zijn trekken. Dit zowel als feilloos ondersteunend begeleidingsorkest, dan wel als volwaardige zelfstandige muzikale entiteit.


Je beleeft zowel de klarinet als het klassieke strijkersensemble vanuit alle mogelijke facetten: verschillende stijlperiodes en genres, maar ook de nauwkeurige afwisseling tussen virtuositeit en ingetogenheid, maken van dit nieuwjaarsconcert een ware muzikale caleidoscoop!Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Klassiek / Modern / Barok / Klokkenspel
Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 111029
Editer l'événement SEO Espace administration