LUCAS VAN DEN EYNDE, BARBARA DEX, WIGBERT EN MAGGIE MACNEAL Kleinkunsteiland ‘Best of: Tussen Antwerpen en Rotterdam'

 
image - LUCAS VAN DEN EYNDE, BARBARA DEX, WIGBERT EN MAGGIE MACNEAL Kleinkunsteiland ‘Best of: Tussen Antwerpen en Rotterdam'

Over LUCAS VAN DEN EYNDE, BARBARA DEX, WIGBERT EN MAGGIE MACNEAL Kleinkunsteiland ‘Best of: Tussen Antwerpen en Rotterdam'

Kleinkunst is een blijver. In de jaren zestig en zeventig waren boegbeelden zoals Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Willem Vermandere, Kris De Bruyne, Zjef Vanuytsel, Walter de Buck, Wim De Craene en Johan Verminnen bijzonder populair, ze bereikten een groot publiek. De hedendaagse generatie kleinkunstenaars is zeker niet minder bemind: Kommil Foo, Buurman, Yevgueni, Wigbert, Het Zesde Metaal, om er maar enkelen te noemen, zijn muzikale navolgers die met hun dichterlijke nummers veel mensen raken.


Het succes van de vorige vier edities van Kleinkunsteiland vraagt om een vervolg.


Barbara Dex, Lucas Van den Eynde, Wigbert en Maggie MacNeal duiken in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis. Ze vertolken solo, samen of in duet kleinkunst van vroeger en nu. Ze kiezen zeker niet de meest evidente liedjes, ook nummers die voor velen niet bekend klinken, worden op een eigenzinnige manier geïnterpreteerd en met stijl vertolkt.


Kleinkunsteiland ‘Best of’: twee dames, twee heren verenigd als één gelegenheidsgroep grasduinen in 50 jaar kleinkunst. Live ondersteund door vier op en top klassemuzikanten.


Met:

Lucas Van den Eynde - zang

Barbara Dex - zang

Wigbert – zang, gitaar

Maggie MacNeal - zang


Live met 4 muzikanten

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Varia
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 111972
Editer l'événement SEO Espace administration