image - 'NUFF SAID

Over 'NUFF SAID

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.


Dit seizoen kan je ook in Kortrijk terecht voor een show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Huisband LUCID LUCIA COLLECTIVE brengt een feest van jazz, funk en groove. JOHAN PETIT is jullie host van de avond.


Aight! Who’s in!?


ANNE NEUTEBOOM (NL) studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. 


“Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend” (NRC ★★★★)


ISH AIT HAMOU (BE) schrijft van jongs af verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. In 2014 debuteerde hij met het boek ‘Hard hart’. Daarna bracht hij nog 4 andere boeken uit: ‘Cécile’ (2015), ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’ (2016), ‘Klem’ (2018) en ‘Het moois dat we delen’ (2019).


SIEBRAND CRAEYNEST (°1993) is een MC, podiumdichter en organisator uit Kortrijk, doorheen de jaren ergens tussenin rap en slampodia, Kortrijk en Gent beland. Na omzwervingen doorheen het hiphop en slam landschap zelf beginnen bouwen met Auw La (‘14-‘16) Harde Velden & Blaisbattle (‘16-‘18) en De Stroate (‘16 - )


MANOU GALLO (BE) is dé frontvrouw van de Afro-Europese muziek. In haar handen transformeert de basgitaar in een percussie instrument, een stijl die haar international allure gaf. Haar unieke talent als zangeres, bassiste én percussioniste bracht haar naar de legendarische band Zap Mama, en zo naar België. Voor haar nieuwste album ‘Afro Groove Queen’ werkte ze samen met onder andere Bootsy Collins, Manu Dibango en Chuck D.


NIGEL WILLIAMS (BE) wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand up comedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up tempo stand up comedy. Hij brengt maatschappelijk relevante stand up in de zuiverste Angelsaksische traditie. Actueel, messcherp en vooral hilarisch!

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Vertellingen / Literatuur > Varia
Nog meer evenementen Kortrijk-Centrum [area]
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 112073
Editer l'événement SEO Espace administration