Panic! At The Disco, Viva Las Vengeance Tour UK & Europe 2023

image - Panic! At The Disco, Viva Las Vengeance Tour UK & Europe 2023

Over

Special Guest: Fletcher


'VIVA LAS VENGEANCE'. Zo zal het zevende album van Panic! At The Disco gaan heten, dat op 19 augustus verschijnt. De gelijknamige uptempo eerste single luidt een nieuw tijdperk in voor Panic! At The Disco. En daar hoort uiteraard ook een nieuwe wereldtournee bij. THE VIVA LAS VENGEANCE TOUR brengt Brendon Urie en zijn band naar 40 concertarena’s in Amerika en Europa. Er staat een Belgische stop gepland op dinsdag 28 februari in het Sportpaleis.


De meervoudig bekroonde poprock-formatie uit Las Vegas is helemaal terug, vier jaar na de release van hun nummer 1-album ‘Pray For The Wicked’, het album dat ondermeer de monsterhit en ultieme meezinger “High Hopes” voorbracht. Met die plaat losten ze de torenhoge verwachtingen in na hun veelgeprezen vijfde langspeler ‘Death Of A Bachelor’ (2016), die een Grammy® nominatie in de wacht sleepte voor ‘Best Rock Album’. Het nummer "House of Memories" van DOAB was toen al een hit van formaat en beleeft momenteel een TikTok-revival met meer dan 2,1 miljard views. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Van emorock in hun beginjaren naar meeslepende popsongs vandaag de dag.


-----


Tickets: 41,82 euro - 47,42 euro - 53 euro - 58,63 euro - 64,22 euro — 91,10 euro


Per ticket gaat er 1 euro naar The Highest Hopes Foundation voor de ondersteuning van non-profit organisaties die zich inzetten voor mensenrechten.


Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.


Opgelet! Je tickets zullen pas enkele dagen voor de show beschikbaar zijn in de Ticketmaster App (of in je account).


Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Merksem
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 113572
Editer l'événement SEO Espace administration