image - Micromix

Over Micromix

MICROMIX is dit jaar aan de 15e editie toe met de bekende playback- en freepodiumwedstrijd waarin het talent van personen met een beperking in de kijker wordt gezet, onder het alziend oog van onze BV-jury van Yves Segers, Jelle Palmaerts, Jan Vanzeir en Ilse Weeghmans.

Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 10u30 tot 15u (deuren open om 9u30) genieten van een show boordevol ambiance. DJ Willy zorgt tussen 9u30 en 10u30 voor de opwarming van de zaal.

We vliegen er stipt om 10u30 in met een optreden van Johan Veugelers, gewapend met zijn accordeon maakt hij heel wat festivals en feesttenten onveilig. Want daar staat Johan voor garant… 100% feest!

De presentatie ligt in handen van Roel Vanderstukken.

‘s Middags staat er een optreden van Danny Diëgo op het programma.

Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten. MET DANNY GAAT HET DAK ER ALTIJD AF ! Of beter het is altijd #BOENKDROP !

Wat krijg je als je 2 feestneuzen (Yves Segers & Matthias Lens) bij elkaar zet ? Yep, dan krijg je dus DIE SCHNAPPERS, waarvoor we kozen om deze editie spectaculair af te sluiten.

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (3)

Nog meer evenementen Concerten > Festivals
Nog meer evenementen Limburg
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 58902
Editer l'événement SEO Espace administration