The Belgian Pride Parade

Opgelet, dit evenement werd geannuleerd !
image - The Belgian Pride Parade

Over

Het Belgian Pride Festival, dat normaal gezien zou plaatsvinden van 8 tot en met 24 mei, wordt uitgesteld omwille van het coronavirus. “In België beleven we momenteel een situatie die we sinds lang niet hebben meegemaakt en waarvan we hopen ze nooit meer te moeten meemaken. The Belgian Pride Festival brengt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers samen in Brussel. Dit kan en mag enkel in veilige en gezonde omstandigheden doorgaan. Omdat de organisatie van een Pride erg veel vraagt van zowel de organisatie, als van alle betrokkenen, hebben wij besloten om The Belgian Pride 2020 te laten plaatsvinden op 29 augustus”, zegt de organisatie The Belgian Pride vzw.

De organisatie neemt de beslissing samen met de drie LGBTI+ koepelorganisaties Arc-en-Ciel Wallonie, çavaria, RainbowHouse Brussels en de stad Brussel. 

“Het Belgian Pride Festival zal dit jaar in het teken van mentale en fysieke gezondheid staan. We smijten ons nu volop op de reorganisatie, zodat we iedereen in augustus kunnen verwelkomen op een volwaardige editie”, klinkt het bij The Belgian Pride vzw. 
Aan The Belgian Pride Parade nemen meer dan 80 groepen en organisaties deel. Alle deelnemers, partners en vrijwilligers zullen door de organisatie in de komende dagen verwittigd worden.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Diverse Activiteiten > Buitenactiviteiten
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 91422
Editer l'événement SEO Espace administration