Kiwanis Zaventem-Airport 28ste megatentoonstelling

image - Kiwanis Zaventem-Airport 28ste megatentoonstelling

Over

Een weekend vol kunst in de tot verbeelding sprekende omgeving van het romantische Kasteel van Bouchout, het gezellige Pachthof of de fantastische natuur in de tuinen en serres van Plantentuin Meise!
Art Meets Nature toont meer dan 400 verkoopbare kunstwerken met veel diversiteit: schilderijen, fotografie, sculptuur en keramiek. Naast exclusief werk van Panamarenko, Borremans, Tuymans, Deglin en Callebaut, zal werk te zien zijn van oude meesters zoals Raveel, Alechinsky, Appel, Spillaert en Magritte, en van vele hedendaagse topkunstenaars.

En wie weet vindt u wel dat éne beeld of dat fantastische schilderij dat uw blik even vasthoudt en waar u de rest van uw leven van geniet, een blikvanger in uw huis of tuin.

Wie tijdens dit weekend een kunstwerk koopt, draagt meteen ook zijn steentje bij aan een goed doel. De netto opbrengst van de tentoonstelling wordt door Kiwanis Zaventem Airport, VZW in oprichting volledig doorgestort aan organisaties die het welzijn van kinderen en geestelijk gelijkgestemden behartigen.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Varia
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 96397
Editer l'événement SEO Espace administration