Pluk je eigen bloemenboeket

 
image - Pluk je eigen bloemenboeket

Over Pluk je eigen bloemenboeket

Kies en pluk zelf je bloemen, elke dag van zonsopgang tot zonsondergang! Drop je bijdrage in de collectebus en ga naar huis met een leuk bioboeketje. De opbrengst gaat naar sociaal-ecologische projecten in onze gemeente.

Jouw bijdrage: er staat een brievenbus op het veld waar je je vrije bijdrage kan achterlaten. Richtbedragen zijn 5, 10, 15 of 20 euro, afhankelijk van de grootte van het boeket. In de buurt van de brievenbus vind je een maathout om de grootte van je boeket af te meten.

Plukkaarten/cadeaubonnen (van 5 tot 40 euro) kan je bij ons kopen op woensdag en zaterdag van 13 tot 17 uur (vanaf april) of door een e-mail te sturen naar Bloemetjeplukme@gmail.com.

Bloemetje-pluk-me is een zelfplukbloementuin onder de vleugels van Transitie Mol en Balen, in samenwerking met boer Tuur van CSA Het Mosterdzaadje. Het wordt door vrijwilligers gerund. Je vindt de bloementuin op het stukje veld grenzend aan de Arendstraat. Benieuwd naar de werking? Op zondag 1 mei houden we openveld. Welkom!

Wil je zelf ook een handje komen helpen? Elke vierde zaterdag van de maand van 9 tot 12 uur is er een samenwerkdag. Je kan je aanmelden via Bloemetjeplukme@gmail.com.


Basistarief: € 5,00

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Diverse Activiteiten > Buitenactiviteiten
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 60863
Editer l'événement SEO Espace administration