The Haunted Youth

image - The Haunted Youth

Over

Vloedgolf wil de muzikale grens tussen Nederland en België openbreken voor jonge artiesten. Dit door hen in de kijker te zetten, advies te geven en zelf speelkansen aan te bieden in beide landen. Tijdens MOODS! presenteren we samen met Vloedgolf drie double-bill avonden met fris talent van boven en onder de moerdijk.

The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive en The Cure. De songs – over twijfels, hoop, en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn – pakken uit met een grootse dreamy en internationale sound, geprezen in binnen- en buitenland.

Met debuutsingle 'Teen Rebel' won The Haunted Youth De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en kreeg de band de frontpage van de belangrijke Amerikaanse muzieksite Consequence of Sound. Opvolger 'Coming Home' werd meteen Catch of The Day en is evenmin uit de ether te slaan. Met zo'n start is The Haunted Youth meer dan enthousiast om eindelijk live te spelen. Belpop history in the making!

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Festivals

Andere evenementen West-Vlaanderen

Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 82168
Editer l'événement SEO Espace administration