Steven De bruyn & Jasper Hautekiet met 'Aanhou Geraas Maak'

 
image - Steven De bruyn & Jasper Hautekiet met 'Aanhou Geraas Maak'

Over Steven De bruyn & Jasper Hautekiet met 'Aanhou Geraas Maak'

Zijn er instrumenten die meer van elkaar verschillen dan mondharmonica en contrabas? Je zou zeggen van niet. En toch trekken Steven De bruyn en Jasper Hautekiet broederlijk ten strijde. Bien étonnés de se retrouver ensemble!

Hoe het zover kwam? Dat zit zo: toen Steven aan zijn soloalbum ‘The Eternal Perhaps’ (2020) werkte, haalde hij Jasper er op de valreep bij om wat extra muzikale kleur toe te voegen. Want alleen is ook maar alleen. Ze kenden elkaar al van bij The Rhythm Junks, de band waarmee ze jarenlang binnen- en buitenlandse podia onveilig maakten. Gaandeweg ontdekten ze een muzikaal universum zonder vast rollenpatroon.

Platgetreden paden, daar bedanken ze vriendelijk voor. Dan liever als echte pioniers door het dichtbegroeide struikgewas, het muzikale avontuur tegemoet. Hun plaat ‘Aanhou geraas maak’ is een broeierige trip door een landschap vol meanderende melodieën en stuwende ritmes. Harmonica goes elektronica, een pandoering voor de contrabas. En soms raken beide instrumenten zodanig vervlochten dat niets nog is wat het lijkt. Ssst … Wat ritselt daar in het struikgewas?

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk m.m.v. Wilde Westen vzw

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (3)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 62624
Editer l'événement SEO Espace administration