image - Zomerfabriek

Over Zomerfabriek

De zomerfabriek is de ‘place to be’ tijdens de zomermaanden. Hier is het elke dag feest! Voor iedereen. Met vaste waarden als The Classics op dinsdag, Grab The Mic op woensdag en de Jams op zondag. Nieuw dit jaar is Dance Lab, een open stage voor dans, op donderdag. Kijk uit naar straffe avonden vol nieuw en ongekend talent. Maar er is meer. Uit de vele inzendingen voor de Open Call selecteerde de jury 20 flitsende projecten. Verwacht je aan block parties,Afro-Caribbean nights, K-pop events en veel meer.

De activiteiten op de Zomerfabriek zijn helemaal gratis. Niet twijfelen dus, gewoon komen! De hele zomer lang geniet je van frissendrankjes, lekkere latin streetfood en good vibes op ons urban terras. Het volledige programma vind je hier terug.

Hou zeker onze Instagram- en Facebookpagina in het oog voor de laatste updates. Voor de meeste activiteiten geldt ‘come as you like’, maar soms vragen we vooraf je gratis ticket te reserveren, dan ben je zeker van je plek. Tickets zijn een week voor aanvang te verkrijgen via de website.

Praktische informatie

Deel :
Nog meer evenementen Diverse Activiteiten > Buitenactiviteiten
Nog meer evenementen Antwerpen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 64507
Editer l'événement SEO Espace administration