image - Kids Winter Wonderland

Over Kids Winter Wonderland

Beleef een wonderlijke dag met het ganse gezin. Enthousiaste kerstelfjes wijzen de weg. Op de gelijkvloerse verdieping zorgt een indrukwekkend springkastelenparcours van 800m2 voor kriebels in alle kinderbuiken en eindeloos stuiterplezier.

De aangrenzende winterbar serveert (ver)warme(nde) dranken en lekkernijen voor het hele gezin. Popcorn, suikerspinnen en 1001 verschillende soorten snoepjes!  Foodtrucks voor de deur stillen de iets grotere honger met versgebakken pannenkoeken, warme chocolademelk en hartige snacks.


Klaar voor het vervolg van jullie winterse avontuur? Op de eerste verdieping vind je een gezellige voorleesbibliotheek en kindergrime in kerststijl. Je kan er ook genieten vanbetoverende theatervoorstellingen die verschillende keren per dag spelen. En er is een babycorner om ervoor te zorgen dat ook onze allerkleinste gasten het helemaal naar hun zin hebben. Zin in een leuke verhaaltjes? Rep je richting de Vertelfee.

Nog op het programma: creatieve workshops: maak een kerstbal om thuis in de boom te hangen. Naar huis gaan kan uiteraard pas na een meet & greet én een selfie met de Kerstman.

Het wordt een kerstvakantie om nooit te vergeten!Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Evenementen voor kinderen > Expo voor kinderen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Meest bekeken evenementen

ID : 74359
Editer l'événement SEO Espace administration