La Nuit Musicale Beloeil

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over La Nuit Musicale Beloeil

  Reeds meer dan twintig jaar is de klassieke muziek heer en meester op het prinselijk domein van Beloeil. Dit zomerse evenement op het kasteel is gewoon niet meer weg te denken! En telkens weer lokt het een enthousiast publiek dat zowel uit melomanen als niet-ingewijden bestaat. De prachtige en natuurlijke omgeving van het domein en de steeds groeiende interesse voor de klassieke muziek en de lyrische kunst zijn daar niet vreemd aan. Maar vooral het concept van de nachtwandeling vormt een belangrijke troef tot succes.

  Opnieuw verbinden de eigenaars van dit domein hun prachtige site met hemelse klassieke muziek. Onder de sterrenhemel zullen de talrijke bezoekers de musici en zangers kunnen ontdekken tijdens hun wandeling doorheen de site. Vorig jaar vierde dit evenement zijn 21ste verjaardag in het gezelschap van de twintig grootste Italiaanse klassieke componisten. Deze zomer wil het zijn publiek onderdompelen in een feeëriek natuurfeest. Er zijn honderden manieren om de schoonheid van de natuur door muziek uit te drukken. Is de natuur zelf geen muziek? De zang van de vogels, de golven van de zee, het geluid van de rivier, het ruisen van de blaren, de wind...

  350 artiesten worden dit jaar ingeschakeld om deze indrukwekkende muzikale wandeling, gewijd aan de natuur, te realiseren. Laat u op deze uitzonderlijke avond meevoeren door de Italiaanse klassieke muziek en onderga de betovering van een unieke, muzikale nacht.

  Andere evenementen : Beloeil

  Aanbevelingen

  Commerciële links