Falun Dafa: Gratis Workshops, Kapermolen Hasselt

Stage / Cursus » Sport

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Falun Dafa: Gratis Workshops, Kapermolen Hasselt

  Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

  Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

  Het is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

  Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere maandag om 19u00 terecht in de turnzaal van Kapermolen te Hasselt. Tijdens de zomermaanden (mei tot en met september) gaan de oefeningen door in Domein Bokrijk (Wereldplein) ! Iedereen is welkom om mee te doen !

  Voor meer info: 0488 61 50 98 of wilfried.duchamps@telenet.be

  Photos de Falun Dafa: Gratis Workshops, Kapermolen Hasselt

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Citytrippen in Hasselt

  Andere evenementen : Stage / Cursus

  Andere evenementen : Hasselt

  Aanbevelingen