Nikon 3D World, magic & fun

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Nikon 3D World, magic & fun

  Na drie succesvolle edities aan de kust in de zomer, start 3D World Magic & Fun een wintereditie in Brussel, dit in een magische ruimte : de expositieruimte van CINEMA GALERIES onder de koninginnegalerij Sint-Hubertus, op een boogscheut van de Grote Markt en het Centraal Station.

  Nikon 3D World Magic & Fun (officiële naam in Brussel) is een uniek evenement met grote geschilderde decors, waar de bezoeker de ontbrekende schakel is. Hij of zij vervolledigt de scène door een handeling te doen, meestal met een grappige noot.

  Dit terwijl vrienden of familie-leden foto’s nemen van de acteur-van-dienst.


  Het leeuwendeel van de decors bestaat uit scènes rond dieren, daar de dierenwereld een onuitputtelijke bron is voor leuke confrontaties met de mens : een selfie met een gorilla of een luipaard die u achterna zit bij het shoppen ? Maar … Nikon 3D World Magic & Fun biedt u zoveel meer : een originele ontmoeting met Marilyn Monroe, een wedstrijdje ping-pong met Jean-Michel Saive, samen aan de voetbaltafel met Zidane, Pele én Maradona of –waarom niet- Darth Vader even uitdagen voor een leuk gevechtje? Of … begroet u liever op een originele manier de onvermijdelijke Brusselse verstraler Manneken-Pis ? Dit en zoveel meer op Nikon 3D World Magic & Fun Brussel, waar de bezoeker de held is, want het is hij of zij die de scène afwerkt en de foto onvergetelijk maakt.

  De locatie in Brussel is ‘waw’. In de kelders van de koninklijke Sint-Hubertus galerijen is er een fantastische sfeervolle zaal van zo’n 1.000 m2, de ingang bevindt zich aan de Cinema. Zo’n 6 miljoen mensen komen jaarlijks in de galerij langs. Vele uren plezier wachten op de bezoeker, die zich niet enkel vermaakt tijdens het bezoek, maar ook achteraf de vele leuke foto’s blijft koesteren. 3D World Magic & Fun geeft u de mogelijkheid om in een straal van enkele honderden meters, diverse parels uit het Belgisch erfgoed te bezoeken, gekruid met de humor van haar evenement. 3D World werd enkele weken geleden genomineerd voor de driejaarlijkse ‘Innovatie- en creativiteitsprijs’ van de provincie West-Vlaanderen.

  Hoofdpartner Nikon organiseert een wedstrijd waarbij de 5 leukste foto’s worden beloond met een Coolpix S33. Nog toffer is dat Nikon toestellen ter beschikking stelt van de bezoekers die problemen hebben met hun foto-toestel of smartphone. Op die manier kunnen ze hun bezoek in alle comfort verderzetten.
   

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen