Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over IAM

  IAM klimt terug op het podium met het album waarmee het groot werd in de Franse rap. Ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van ‘L’Ecole Du Micro d’Argent’, de klassieker onder de hiphopklassiekers, pakt IAM uit met een tournee die de legende tot leven brengt.
  De groep uit Marseille had nog maar nauwelijks te kennen gegeven deze mythische schijf opnieuw gestalte te zullen geven tijdens een uitzonderlijk concert in de AccorHotels Arena in Parijs op vrijdag 24 november 2017, of de zaal was al uitverkocht! Enthousiast als ze zijn, willen de leden van IAM die verjaardag met zoveel mogelijk fans vieren. De groep kondigt alvast aan heel Frankrijk te willen laten meegenieten van de klanken van het legendarische hiphopalbum in het najaar van 2017.
  IAM vergeet natuurlijk ook zijn Belgische publiek niet en komt met ons feesten zoals het hoort: in Brussel, tijdens een uitzonderlijk concert op woensdag 29 november 2017 in Paleis 12, Brussels Expo. ‘Demain C’est Loin’, ‘La Saga’, ‘Petit Frère’, ‘Nés Sous La Même Etoile’: het is de hoogste tijd om terug naar school te gaan – een school waar alles rijmt en geweldig klinkt.
  De voorverkoop begint op dinsdag 17 mei vanaf 10 u.

  Andere evenementen : Paleis 12 (Brussels Expo)

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Laken

  Aanbevelingen