Holographic Dimension 1.0 by Belgian Beats

Concert » Electronics

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Holographic Dimension 1.0 by Belgian Beats

  Ongeveer twee maanden geleden, stelde Belgian Beats ons hun compleet nieuwe productie voor 2017 voor en we kunnen makkelijk stellen dat ze de stoutste verwachtingen hebben overtroffen, na een jaar van rust omwille van de terreurdreigingen in ons land.
  We vernamen al dat het event van dit jaar helemaal rond hologrammen is opgebouwd met een unieke show bestaande uit een gigantische productie die het hele podium van Paleis 12 zal coveren (+/- 150m²) met daarin zwevende 3D effecten, buitengewone beelden die speciaal voor dit event in een studio worden ontworpen .. en als kers op de taart van dit enorme spektakel: stereoscopische inhoud waarbij de bezoekers helemaal deel zullen uitmaken van de show en dit gedurende intervallen van 5 minuten tijdens ieder uur. Wanneer zij hun 3D brillen opzetten, zullen grote figuren op hen afkomen tijdens de nacht: een show die nog nooit naar België werd gebracht!
  Het is echter niet omdat het Belgian Beats team, dat wordt bijgestaan door de organisatoren van de Noir Jaune Rouge events, de focus leggen op een unieke show en het interactieve aspect met het publiek, dat het muzikale deel van de avond verwaarloosd zal worden, integendeel. We weten al dat het feest van start gaat om 21u00 en zal duren tot 6u ’s ochtends met twee volwaardige podia: op de Main / Holo stage mag je je verwachten aan een hele reeks ronkende internationale namen, op de Belgian Beats stage aan bekende Belgische talenten. In totaal zullen meer dan 12 artiesten aantreden op de beide stages.
  Tot nu toe is de organisatie karig met het lossen van de line-up maar wij mogen al aankondigen dat de Berlijnse supergroep FJAAK een exclusieve live-show zal brengen op het hoofdpodium. In de loop van deze maad zullen nog twee andere internationale namen bekend gemaakt worden.
  We kunnen niet wachten om de rest van het programma te ontdekken en wensen hen alcvast heel veel succes met deze fantastische productie.

  Photos de Holographic Dimension 1.0 by Belgian Beats

  Opmerkingen

  Nog 0
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Paleis 12 (Brussels Expo)

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Laken

  Aanbevelingen