Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over DOKjungleparty

  DOKjungleparty 
  It's like a jungle sometimes!

  Op 6 augustus worden de Oude Dokken één avond een ongetemde rimboe met een reeks strakke DJ-sets en een overvloed aan frisse drankjes. Leuke extra’s: het feest is gratis met een openlucht-podium en eentje dat overdekt is, en er zullen food stalls zijn!
  Tot in de brousse!

  TUIN
  Club Mayz
  Club Mayz, ook wel Matthias Yzebaert, is de man achter Club VOID, een club concept rond Italo Disco, Synth Wave en Electro Pop. Bracht in mei zijn tweede plaat uit: “Loneliness”. Verwacht "Sad Synths, Broken Beats & Hard Highs”, oftewel: wave, electro en techno.

  Cosy Cozy
  DJ-duo en kinderen aan huis op DOK, met als drijfveer goede muziek te brengen in een gezellige atmosfeer. Denk aan p(l)akkende deuntjes, trillende vocals en een pure, sappige bas.

  Juice Blenders
  Klasbakken uit Gent en koplopers in de vroege drum-’n-bassscene in de jaren 2000. Vandaag swingt eender welk genre door de luidsprekers,… psychedelic rock, cosmic disco, raw funk & soul, protohouse, old school hip hop, indietronica, of easygoing sing-alongs…. No rules? No problem!

  SupAfly Collective
  Dj’s Fatoosan, MikiGold, Vaneeshua en Young Mocro maken deel uit van Supafly Collective, het enige vrouwelijke hip hop DJ-collectief van België. Ze hosten al enkele jaren een wekelijkse radioshow op BRUZZ en staan deze zomer op Couleur Café en wecandance. Verwacht je aan chille grooves en classic rhymes tot future beats, old- & newschool hiphop vibes! 

  KANTINE
  //MISTAH TROPICAL MATT
  Mistah Matt houdt van dansen. En van dansende mensen. En van tropische muziek die dansende mensen en hemzelf tot het uiterste drijven! CHAUD!

  Studio 45

  Als deze man met fantastische baard, oftewel Studio 45, plaatjes draait dan mag je je aan 80’s, funk en hip hop verwachten. En alleen de beste 45 rpm-platen!

  DJ Shizzle le Sauvage
  Gentenaar met een liefde voor vinyl, marcellekes en zwarte muziek. Brengt mee naar DOK: soul, (deep) house, electro, hip hop, funk, swingjazz,… Verwacht je aan een groovy set waar geen enkele wildebeest bij kan blijven stilstaan!

  tbc...

  PRAKTISCH
  gratis feest
  deuren 14:00
  einde 00:00
  artwork by Sam Scarpulla & Topo Copy

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Diverse Activiteiten

  Andere evenementen : Gent

  Aanbevelingen