Nick Murphy

Concert » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Nick Murphy

  Dit concert is verhuisd van Koninklijk Circus naar Vorst Nationaal

  OPNIEUW TICKETS BESCHIKBAAR

  Gezien de actuele problematiek rond de exploitatie van het Koninklijk Circus, wordt het concert van Nick Murphy fka Chet Faker op 27 november verplaatst naar Vorst Nationaal (Club-opstelling). Al aangekochte tickets voor het concert in het Koninklijk Circus blijven geldig.

  Het concert in het Koninklijk Circus was al enkele weken volledig uitverkocht, maar goed nieuws voor wie naast kaarten greep! Aangezien de capaciteit van Vorst Nationaal hoger is, zijn er opnieuw tickets beschikbaar!

  Chet Faker is terug, maar noemt zich voortaan Nick Murphy! Afgelopen herfst besloot Nicholas James Murphy aka Chet Faker om zijn muzikale pad voort te zetten onder zijn eigen naam Nick Murphy. Het startschot gaf hij met de release van ‘Fear Less’ in september 2016. Een fascinerend nummer tussen mysterieuze elektro en nostalgie. Dit jaar is Nick Murphy ook live te ontdekken op 27 november op het podium van Vorst Nationaal.

  De Australische producer deed voor het eerst van zich spreken in 2011 met zijn cover van ‘No Diggity’ van Blackstreet. Een jaar later bracht hij zijn eerste EP ‘Thinking In Textures’ uit, waarop hij uitpakt met een eigen subtiele en verleidelijke stijl, een blend van elektro, soul en r’n‘b. Na een samenwerking met Flume op de hitsingle ‘Drop The Game’ op diens EP ‘Lockjaw’ verscheen Chet Fakers debuutalbum ‘Built On Glass’ in 2014. Daarop staan de enorm straffe nummers ‘Gold’ en ‘Talk Is Cheap’.

  Nu gevestigd in New York, schoot 2017 sterk uit de startblokken voor Nick Murphy met een featuring op de track ‘No Reason’, een juweeltje uit het recente album ‘Migration’ van Simon Green aka Bonobo. Met een mysterieuze video onthulde Nick Murphy zijn nieuwe project, getiteld ‘Missing Link’. Het korte videofragment gaf een voorsmaakje van wat er nog allemaal op de planning stond: een nieuwe EP in juni, gevolgd door een nieuw album in de herfst! Allemaal uitstekende redenen om zijn volgende bezoek bij ons niet te missen!

  Kaarten kosten 28 euro + 1 euro contributie Event Pass.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Vorst Nationaal

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Vorst

  Aanbevelingen