Warmathon in Brussel

Sport » Sport Outdoor

Praktische informatie

Over Warmathon in Brussel

Inschrijven
Online inschrijven is de boodschap en kan tot de dag voor de Warmathon tot en met 23u via deze link. Je kan zowel individueel als in groep inschrijven.

Inschrijven op de Warmathon zelf: Indien er nog beschikbare plaatsen zijn, kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan wel rekening met eventuele wachtrijen.

Een deelname aan de Warmathon kost 15 euro en je steunt hiermee de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life 2017.

Eventtijden
Van 14u tot 20u. Aansluitend maken we de tussenstand van de Warmathon bekend in het centrale Warmathondorp. De site opent om 13u en sluit ten laatste om 21u.

Sanitair
Douches/kleedkamers zijn aanwezig in het Koning Boudewijnstadion.

De site is toegankelijk voor andersvaliden. Aangepast toilet is voorzien.

Bewaarplaats sporttassen
Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten, transparante tas zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid
In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buiten-activiteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras- en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier in de meeste gevallen een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?
Identiteitskaart
E-ticket indien vooraf ingeschreven
Catering
In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden voorzien.

Bereikbaarheid
Adres

Aan de voet van het Atomium Eeuwfeestlaan

1000 Brussel

Parking

Parking Koning Boudewijnstadion (Marathonlaan). Hier kan je gratis parkeren.
Openbaar Vervoer

Wie met de trein komt, stapt af in Brussel-Zuid en neemt metrolijn 6 richting Koning Boudewijnstadion. Afstappen in Houba-Brugmann.

Vanuit het Brussel-Centrum Station heeft u geen rechtstreekse verbinding naar het Koning Boudewijnstadion. U kan wel metrolijn 1 nemen (richting Weststation) of metrolijn 5 (richting Erasmus) tot Beekkant en dan overstappen op metrolijn 6 (richting Koning Boudewijnstadion).

Dieren
Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Blindengeleidehonden zijn toegelaten op het parcours.

Resultaat
Na afloop van de Warmathon kan je jouw aantal rondjes en jouw rondetijden bekijken door het ingeven van je startnummer.

Gerelateerde thema's

Niet te missen acties en evenementen tijdens de Warmste Week

Andere evenementen : Atomium

Andere evenementen : Sport

Andere evenementen : Laken

Aanbevelingen

Commerciële links