International Ceramic Biennial 2017

Tentoonstelling » Biennale / Triennale

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over International Ceramic Biennial 2017

  De Kunststichting Perspektief vzw (Haacht-België) organiseert haar 3de Internationale Keramiekbiënnale in het Gemeenschapscentrum Den Breughel in Haacht (Wespelaarsesteenweg 85), centrum gelegen in de culturele driehoek van Brussel, Mechelen en Leuven.
  De visie voor de International Ceramic Biennal is het creëren van een spannend nieuw platform voor het ontdekken en presenteren van de keramiekkunst met werken die door toonaangevende en aankomende kunstenaars worden gemaakt.
  De tentoonstelling zal de deelnemers in staat stellen hun werk in een internationale context te plaatsen en erkenning verkrijgen. De tentoonstelling zal opnieuw de waarden van ambachtspraktijk vieren door werken uit de hele wereld samen te brengen die fantasierijke eigentijdse ideeën uitdrukken door middel van een begrip van materialen, vaardigheden en tradities.
  Wij verwelkomen inspirerende werken die gericht zijn op het uitdagen van percepties van het ambacht, zowel door middel van techniek, ontwerp en interpretatie.

  Photos de International Ceramic Biennial 2017

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Haacht

  Aanbevelingen