International Ceramic Biennial 2017

Tentoonstelling » Biennale / Triennale

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over International Ceramic Biennial 2017

  De Kunststichting Perspektief vzw (Haacht-België) organiseert haar 3de Internationale Keramiekbiënnale in het Gemeenschapscentrum Den Breughel in Haacht (Wespelaarsesteenweg 85), centrum gelegen in de culturele driehoek van Brussel, Mechelen en Leuven.
  De visie voor de International Ceramic Biennal is het creëren van een spannend nieuw platform voor het ontdekken en presenteren van de keramiekkunst met werken die door toonaangevende en aankomende kunstenaars worden gemaakt.
  De tentoonstelling zal de deelnemers in staat stellen hun werk in een internationale context te plaatsen en erkenning verkrijgen. De tentoonstelling zal opnieuw de waarden van ambachtspraktijk vieren door werken uit de hele wereld samen te brengen die fantasierijke eigentijdse ideeën uitdrukken door middel van een begrip van materialen, vaardigheden en tradities.
  Wij verwelkomen inspirerende werken die gericht zijn op het uitdagen van percepties van het ambacht, zowel door middel van techniek, ontwerp en interpretatie.

  Photos de International Ceramic Biennial 2017

  Andere evenementen : Gemeenschapscentrum "Den Breughel"

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Haacht

  Aanbevelingen