Lana Del Rey LA To The Moon

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Lana Del Rey LA To The Moon

  In juli van dit jaar kregen we al goed nieuws voorgeschoteld met de release van het album ‘Lust For Life’. Nu volgt nog meer goed nieuws, want Lana Del Rey komt op dinsdag 17 april naar het Sportpaleis voor een grootse show in haar typische dromerige stijl! Een show die je niet mag missen!

  Lana Del Rey neemt je zowel op album als live mee op een rondreis waarbij de jaren 50 en 60 nooit veraf lijken. Critici omschrijven haar genre als ‘Hollywood Sadcore’ door de filmachtige muziek en de popthema’s die ze aanhaalt in haar nummers. Haar muziek zit dan ook vol melancholie, tragische romances en glamour. Voor de film ‘The Great Gatsby’ schreef ze het nummer ‘Young and Beautiful’ en voor de Disneyfilm ‘Maleficent’ coverde ze het prachtige ‘Once Upon A Dream’.

  De wereld leerde Lana Del Rey kennen met het prachtige ‘Video Games’, een nummer op haar eerste langspeler ‘Born To Die’, die verscheen in 2012 en verder ook topsingles als ‘Blue Jeans’ en ‘Summertime Sadness’ bevat. Het succes bracht haar naar de grootste festivals, waaronder Rock Werchter (2012). In november van datzelfde jaar bracht ze een deluxe versie uit van het album met 9 nieuwe nummers getiteld ‘Born To Die – The Paradise Edition’. Het legde haar alvast geen windeieren, want enkele maanden later stond de zangeres voor het eerst in ons land met een eigen arenashow in Vorst Nationaal. In 2016 stond Lana Del Rey naast Bruce Springsteen op de affiche van TW Classic met haar laatste albums ‘Violence’ (2014) en ‘Honeymoon’ (2015) in haar achterzak.

  Naar aanleiding van de release van haar laatste langspeler ‘Lust For Life’ eerder dit jaar, kondigde de Amerikaanse schone zes nieuwe data aan in Europa. Dinsdag 17 april komt Lana Del Rey naar het Sportpaleis voor een show vol hits.

  Kaarten kosten 40, 50, 55, 65 en 80 euro.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Merksem

  Aanbevelingen