Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Umberto Tozzi

  Pech voor de Italiaanse superster Umberto Tozzi, die onlangs geveld werd door een blindedarmontsteking. Enkele uren voor aanvang van het ‘Ti Amo, 40 jaar later’-concert kloeg de zanger over hevige pijn in z’n buik. “We zagen dat het ernstig was en omdat we geen risico’s wilden nemen, hebben we het optreden afgelast en zijn we onmiddellijk met hem naar het ziekenhuis gereden. Dat was blijkbaar een juiste handeling, want toen we daar aankwamen beslisten de dokters om hem onmiddellijk te opereren, wegens een zeer ernstige blindedarmontsteking”, aldus zijn management.

  Gezien de omvang van de operatie hebben de dokters de 65-jarige Tozzi verplicht rust te nemen om z’n lichaam voldoende tijd te geven om te herstellen van deze zware ingreep. Het gevolg van dit herstel, is dat Umberto Tozzi genoodzaakt is om enkele concerten te verplaatsen, waaronder dat in het Ethias Theater.

  De aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum! Tele Ticket Service neemt persoonlijk met de ticketbestellers contact op.

  Met hits als ‘Gloria’, ‘Ti Amo’ en ‘Gente di Mare’ heeft Umberto Tozzi een aantal onvergetelijke klassiekers in zijn repertoire. ‘Ti Amo’ stond maar liefst zeven maanden op nummer één in de Italiaanse hitparade en met ‘Gloria’ scoorde Tozzi een wereldhit. ‘Gente di Mare’, het lied waarmee Umberto Tozzi en Raf deelnamen aan het Eurovisie Songfestival in Brussel in 1987, groeide uit tot een evergreen.
   
  Live slaagt Tozzi er telkens weer in om zijn onvergetelijke hits op een knappe en vooral frisse manier aan zijn publiek voor te schotelen, wat van zijn concerten echte pareltjes maakt. 
   
  Kaarten kosten 48 en 58 euro.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Hasselt

  Aanbevelingen