Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over The Undertones

  In 2018 is het exact 40 jaar geleden dat The Undertones single ‘Teenage Kicks’ lanceerden. De punkband werd in 1976 opgericht in het Noord-Ierse Derry door vijf jeugdvrienden. Twee jaar later draaide John Peel de iconische single niet één maar twee keer in zijn radioshow op BBC Radio One.

  In de daaropvolgende jaren brachten The Undertones vier langspelers en verschillende singles uit. In 1983 verliet frontman Feargal Sharkey de band en werden The Undertones voor onbeperkte tijd in de ijskast gezet. Sinds 1999 speelt de band opnieuw, met nieuwe frontman Paul McLoone. Er volgden verschillende reissues maar ook twee platen met nieuw werk. Single ‘Thrill Me’ belandde in 2003 op de draaitafel van John Peel… en die speelde de song opnieuw twee keer.

  Het veertigjarig bestaan van ‘Teenage Kicks’ zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De band plant heel wat speciale events. Een exclusief Belgisch concert in muziekclub N9, bijvoorbeeld.

  Plaatjes voor en na door dj Luke Batarang.

  Dit concert is UITVERKOCHT. Geen tickets kunnen bemachtigen? Meld je aan op de WACHTLIJST! Je wordt verwittigd indien er nog een of meerdere tickets vrijkomen.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Eeklo

  Aanbevelingen