Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over George Ezra

  George Ezra, die doorbrak met zijn wereldhit “Budapest”, kondigt ons zijn grote terugkeer aan met de nakende release van zijn tweede album én een exclusieve show in het intieme kader van de Ancienne Belgique! Afspraak op donderdag 12 april. 

  Al van jongs af aan was George Ezra, vandaag 24 jaar oud, gefascineerd door muziek. Geïnspireerd door monumenten als Dylan, Woody Guthrie of Howlin Wolf, verschijnt hij al snel op de radar van BBC-programmatoren dankzij zijn stijl die blues en folk naadloos verbindt. Na de vrij bescheiden release van twee EP’s en een eerste passage op het nieuwkomers-podium van Glastonbury begint het hard te gaan voor Ezra. In 2014 bestormt zijn debuutsingle “Budapest” de hitlijsten over de hele wereld, goed voor een gigantische hit. Zijn eerste langspeler ‘Wanted on Voyage’ ging op hetzelfde elan verder met een razendsnelle koppositie in de Engelse charts en top-10-plekken in zowat alle andere landen. Zijn debuut, in 2014 de derde bestverkochte plaat in Groot-Brittannië na Ed Sheeran en Sam Smith, bewijst met andere pareltjes, waaronder “Blame It On Me” en “Cassy O”, het enorme talent van de jonge muzikant. Ook op de planken doet hij het uitstekend, zoals we de afgelopen zomers al konden zien op Rock Werchter en Pukkelpop.

  2018 wordt voor George het jaar van de grote terugkeer, met een gloednieuw album en een tournee langs meerdere grote hoofdsteden als Brussel. Niet te missen!

   

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Ancienne Belgique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen