Eric Conley & The Barry White Experience

Concert » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Eric Conley & The Barry White Experience

  Na 3 succesvolle concerten in 2012, 2013 en 2017 komt Eric Conley & The Barry White Experience terug naar het Kursaal van Oostende in december 2019. Zanger Eric Conley, brengt er een hommage aan het Amerikaanse soul icoon Barry White.

  Eric Conley, een jongeman uit Georgia (USA), brengt in het Kursaal een eerbetoon aan zijn veel te vroeg overleden idool Barry White. In zijn jonge jaren kwam men al gauw tot de ontdekking dat Eric - zanger in een gospelkoor – zijn stem, als twee druppels water geleek op die van muzikant, zanger en producer Barry White. En daar speelde men op in. Eric Conley werd in midden Europa heel vlug als rasecht soultalent ontdekt en deelde diverse podia met de beste R&B soul classics van de jaren ’70, ’80 en ’90. Met zijn unieke diep warme stem, werd het snel duidelijk dat deze artiest de enige was die de “Voice of Love” van Barry White, kon evenaren. Het soul en R&B genre waait over naar Europa en al snel besluit Eric Conley om ook een eigen orkest uit de grond te stampen, waarmee hij samen optreedt voor de meest elite evenementen doorheen Europa.

  The Barry White Experience
  Vijftien jaar na het overlijden van de enige echte Barry White, tourt “The Barry White Experience” doorheen de wereld en houdt op die manier de muziek van de legendarische Barry White in de harten van de muziekliefhebber levend. Frontman Eric Conley schittert niet alleen in zijn strakke pak, maar maakt mogelijk nog meer indruk met zijn diep warme soulstem en entertainers kwaliteiten. Een 19 koppig internationaal orkest met danseressen brengt samen met hem een dikke twee uur de grootste hits van Barry White...

  What Am I Gonne Do… Never Gonne Give You Up.... The First, The Last My Everything.... Can’t Get Enough of Your Love Baby …. Let The Music Play ….enz.

  Bron: UiTinVlaanderen.be

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Kursaal

  Andere evenementen : Concert