Voltage Fesitval

Fuif » Techno / House

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Voltage Fesitval

  Zaterdag 18 & zondag 19 August 2018 @ Transfo-site Zwevegem

  Goed nieuws! Voltage Festival keert terug naar de Transfo-site in Zwevegem op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018. Dit nichemuziekfestival staat op het punt van een grote doorbraak en behoort binnenkort tot de belangrijkste undergroundfestivals in België. Op slechts 3 jaar tijd hebben ze een solide reputatie opgebouwd dankzij hun ongelooflijke oog voor detail en hun unieke feestlocatie. Het festival vindt namelijk plaats in een oude verlaten elektriciteitscentrale die gebouwd werd in 1911. De industriële plek wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een creatief oord met binnen- en buitenpodia.

  Voltage Festival is er klaar voor om ons dit jaar nóg meer te verrassen. Ze schakelen daarvoor de hulp in van een van de belangrijkste Belgische partyorganisatoren, Nasty Mondays. Bovendien heeft het Voltage-team het voor elkaar gekregen een geweldige mix van (inter)nationale techno-, house- en acid-artiesten te boeken.

  De combinatie van al deze factoren zal ongetwijfeld voor een ongeëvenaarde festivalervaring zorgen die zich onderscheidt van vele andere festivals in België en het buitenland!

  Photos de Voltage Fesitval

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Fuif

  Andere evenementen : Zwevegem

  Aanbevelingen