Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over The Van Jets

  "Boum! Lumière et son..." Met 'Future Primitives' leverden The Van Jets ons een alternatieve soundtrack voor 'Mad Max'. Primitief geweld met een futuristische sound. Een eigen brouwsel van gitaren en hiphop, getuige de singles 'Boy to Beastie' en 'BANG!'.

  Voor hun vijfde, zelfgeproducete album trokken ze zich terug in heimat Oostende, die stad aan de kolkende Noordzee. The Van Jets kolken live niet minder, dat weet iedereen. Kom dat ervaren in de prachtige Vooruit!

  "Met 'Future Primitives' hebben The Van Jets tien nieuwe nummers op zak om hun stevige live-reputatie nog te versterken. Knappe plaat van een band in topvorm." - Indiestyle.be (????)

  dirk. is ongetwijfeld dé revelatie van het jaar wanneer het over spannende gitaren en boeiende songs gaat. Het viertal kreeg van zowat elk medium vier sterren (of meer) toebedeeld voor hun debuutplaat 'Album', met een perfecte samenvatting door Humo: “De band koppelt de dwingende agressie van Fugazi aan het melodieuze vernuft van Pavement en Pixies, en vuurt retorische levensvragen af zonder het antwoord af te wachten.” (????)

  Photos de The Van Jets

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Gent

  Aanbevelingen