Moen Feest

Concert » Festival

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Moen Feest

  Klaar voor Moen Feest 3.0? Géén kidsfestival in 2018, wel een rockfestival met een indrukwekkende (internationale) line-up, met liveconcerten voor diverse leeftijden. Populaire hiphopacts voor de jeugd, nostalgische rockers voor de gitaarliefhebbers, een pompende (buitenlandse) afterparty!

  ** 15u15 - 15u45: Kai Wen (openingsact)
  West-Vlaams talent én winnaar van De Nieuwe Lichting 2017, zweterige r&b, deep trap, soul en rap.

  ** 16u30 - 17u00: Gers Pardoel
  De Nederlandse rapper Gers Pardoel was al hot in Vlaanderen, na zijn passage in Liefde Voor Muziek bracht hij iedereen aan de kook. Met vette hits "Ik Neem Je Mee", "Bagagedrager" en "Louise" vult hij dit jaar vlotjes 2 dagen na elkaar de Antwerpse Lotto Arena.

  ** 17u30 - 19u00: The Scabs (40 years!)
  Veertig jaar geleden speelden ze hun eerste concert, vandaag is de beste rockband van het land meer levend dan ooit! Na veel successen en een paar sabbatjaren terug in een ijzersterke bezetting! Een jubileumconcert op Moen Feest!

  ** 19u30 - 20u45: ’t Hof van Commerce (20 jaar!)
  “Ey DJ, mok moa dat buust, mok moa dat buust….” Het West-Vlaams/Limburgs zootje ongeregeld van ’t , de heren Buyse, DJ 4t4 & Kowlier klaar om als een paar bronstige stieren het Moen Feest podium te bestormen. Een come-back optreden van West-Vlaamse iconen!

  ** 21u20 - 23u00: De Kreuners (2018 comeback!)
  De Kreuners zijn terug! Fans van De Kreuners kunnen hun hart weer ophalen! Er komen nieuwe concerten van de iconische groep, en hun zomertour stopt helemaal in het begin in Moen! Het begon allemaal een beetje als een grap, maar nu zijn ze klaar om de festivalzomer onveilig te maken met nieuw materiaal en een resem hits. Wij zijn alvast helemaal klaar voor de hitmachine. ‘Ik wil je’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Verliefd op Chris Lomme, ‘Zo jong’… begin al maar te oefenen.

  ** 23u30 - 24u30: Kraantje Pappie
  Een pompende afterparty! Na het gouden succes van "Waar Is Kraan?" knalt de Nederlandse hiphopsensatie keihard terug met singles "De Manier" en "Pompen" uit zijn album "Crane III". Dat wordt handen omhoog en pompen in onze feesttent, dus begin die armspieren al maar te trainen!

  Photos de Moen Feest

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Moen

  Aanbevelingen