Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Mister Cover

  Twee jaar na hun eerste optreden zet Mister Cover Vorst Nationaal opnieuw op stelten
  Mister Cover is in het zuiden van ons land de populairste Belgische coverband. Hun 15de verjaardag vierden ze op 3 december 2016 in Vorst Nationaal samen met zo’n 5.500 fans. In de herfst van 2017 vulden ze twee opeenvolgende avonden de Ancienne Belgique. Op 26 januari 2019 staan ze voor de tweede keer in Vorst Nationaal voor een nieuw onvergetelijk concert vol energie en verrassingen. Voor deze gelegenheid zal Mister Cover in een 360°-opstelling concerteren om het publiek helemaal in de show te kunnen onderdompelen.

  Sinds 2002 reist Mister Cover door de wereld van de rock, de soul, het Franse chanson en de popmuziek, van de jaren 50 tot nu. De groep covert de grootste successen van legendarische artiesten als de Beatles, U2, Police, Katy Perry, Blues Brothers, Lenny Kravitz, Rolling Stones, CloClo, Rihanna, Daft Punk, Queen, White Stripes, Téléphone, Bob Marley, Pink Floyd, Ray Charles, Jean-Jacques Goldman, Coldplay, Madonna… Kortom, de band brengt voor elk wat wils, met muziek voor alle leeftijden en elke generatie.

  Op enkele jaren tijd werd Mister Cover één van dé Belgische coverbandreferenties en een expert in het opzwepen van de menigte tijdens onvergetelijke concerten. Een feestje bouwen, dat is het enige doel dat Mister Cover voor ogen heeft.

  Kaarten kosten 36,84 euro.
  Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Vorst Nationaal

  Andere evenementen : Concert

  Aanbevelingen