Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Hooverphonic

  Hooverphonic met nieuwe zangeres en show
  Op 28 december 2018 presenteert Hooverphonic zijn nieuwe zangeres met een gloednieuwe live-show in de Lotto Arena. Met de piepjonge Luka Cruysberghs, winnares van The Voice 2017, haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Luka heeft de release van ‘Mad About You’ niet bewust meegemaakt aangezien ze pas enkele maanden later het levenslicht zag. Maar de manier waarop zij het nummer, samen met coach Alex Callier, in The Voice bracht, doet ons verlangend uitkijken naar haar vocale interpretatie van andere parels uit het Hooverphonic-oeuvre.

  Naast bekend werk zal er op 28 december ook nieuw werk te horen zijn. Op 18 april verscheen de verse single ‘Romantic’, die een eerste indicatie is voor de muzikale koers die de vernieuwde Hooverphonic wil varen: ‘terug naar de pure essentie’. ‘Romantic’ is een vintage Alex Callier-compositie met grootse uithalen, rijke schakeringen, subtiele franjes en een meeslepende melodie. Tekstueel word je door het ‘I’m not romantic’-mantra uitgedaagd. Is het nummer nu romantisch of (net) niet?

  Een groep als Hooverphonic hoeft eigenlijk geen introductie. In 1996 verscheen de band op de Belgische muziekscène met ‘A New Stereophonic Sound Spectacular’ en effende meteen het pad voor hun internationale doorbraak. Sinds hun tweede plaat ‘Blue Wonder Powder Milk’ werden de muzikale dromen van Alex Callier en Raymond Geerts steeds groter. Dat resulteerde in een aantal zeer succesvolle concerten met symfonisch orkest.

  In 2016 verscheen ‘In Wonderland’ en ‘The Best of Hooverphonic’, een carrière-overzicht met 32 vintage Hooverphonic-hits en nieuwe singles. Wie op 28 december naar de Lotto Arena afzakt, mag zich verwachten aan ‘het beste van Hooverphonic’. Ditmaal voor het eerst met Luka in een vocale glansrol.

  Mis het live-debuut van Luka en het startschot van de vernieuwde Hooverphonic niet.

  Kaarten kosten 39, 48, 55 en 68 euro.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Merksem

  Aanbevelingen