Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over The Glorious Sons

  De Canadese rockband The Glorious Sons komt op 21 augustus naar Charlatan in Gent. De Canadese band brengt alternatieve rockmuziek die doorspekt is met country en andere typisch Noord-Amerikaanse invloeden. (Luminous Dash)

  De veelbelovende band tourde al met The Trews, Airbourne en Greta Van Fleet. Maar daar houdt het niet op: op 26 juni spelen ze in Marseille het voorprogramma van niemand minder dan de legendarische rockgroep The Rolling Stones!

  The Glorious Sons (rond frontman Brett Emmons en broer Jay) uit Kingston, Ontario, hebben 2 albums op hun naam staan. Hun debuutalbum 'Union' werd genomineerd voor een Juno Award en de groep won in 2015 SiriusXM Indie Awards voor 'Group of the Year' en 'Rock Group of The Year'.

  Hun laatste album, 'Young Beauties & Fools', staat in het teken van eerlijkheid. Het album is volledig autobiografisch en heeft de lusteloosheid en verwarring waar jongvolwassenen mee te maken krijgen, vastgelegd met een dosis moderne rock.

  "You don't know what you’re going to get night to night from us," zegt Jay (gitaar). "It's something you have to see and it's interesting and powerful."

  Het zwarte gat na de Gentse Feesten maar net overleefd? Teken dan zeker present voor het allereerste optreden van het nieuwe seizoen in Charlatan. Want met hun rock pur sang zullen The Glorious Sons op 21 augustus het epicentrum van het Gentse nachtleven op zijn grondvesten laten daveren!

  Photos de The Glorious Sons

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Gent

  Aanbevelingen