Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Grandgeorge

  NIEUWE SINGLE in mei - NIEUW ALBUM in het najaar - NIEUWE SHOW in december - het jaar 2018 is die van de terugkeer van GRANDGEORGE op de radio en op het podium !

  Wanneer GRANDGEORGE zijn debuut EP in 2015 uitbracht bij [PIAS], verwachtte niemand zich aan het success van deze charmante kerel. Op zijn eerste hit ‘So Fine’ liet hij ons meereizen naar zijn zonnige, melodieuze en energievolle wereld. In januari 2016 bracht hij zijn debuutalbum “So Logical” uit en werd een paar weken later beloond met een D6Bels Music Award. Verder blies hij iedereen omver tijdens zijn tournee van meer dan 100 concerten.          

  Het vervolg ziet er dan ook veelbelovend uit: in de lente van 2018 komen er twee nieuwe nummers uit, Sunny Anyway en de ‘B-side’ Men Should Never Fall In Love. Zijn doordachte arrangementen en opgewekte teksten geven een perfecte reflective van GRANDGEORGE zelf: een vat vol creativiteit en hoop om zich te weren tegen de hedendaagse narigheden.    

  In het najaar van 2018 brengt GRANDGEORGE zijn tweede album uit. Na Mark Plati (David Bowie, Axelle Red...) is het nu Ash Howes (Ellie Goulding, Dido,...) die de verschillende pop, afro en electro klanken mixt.                   

  Het grote lanceringsfeest van zijn album is op 7 december 2018 in La Madeleine (Brussel).         

  Bereid jullie maar al voor op deze lentse wervelwind : Sunny Anyway !

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Magdalenazaal

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen