Vorsfeesten 2018 Live Concerten

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Vorsfeesten 2018 Live Concerten

  Zoals elk jaar organiseren wij tijdens het eerste weekend van augustus te Heist-Goor de Vorsfeesten, een klein en gezellig, maar ook uniek en kindvriendelijk festival.

  Dit jaar zijn we al toe aan onze 10de editie en voor deze gelegenheid breiden we ons evenement uit van 2 naar 3 dagen (vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus 2018).


  We beginnen op vrijdag met een gezellige bingoavond met openluchtcafé en vrije kubb-oefensessies.

  Voor de bingo kan je inschrijven via verdronken-vors@hotmail.com. Deelname kost 15 euro.
  Dit houd in: De inschrijving en 1 bingo speelkaart.

  Je kan je kansen verhogen door ter plaatsen extra kaarten bij te kopen aan 5 euro per stuk.

  https://www.facebook.com/events/197615087732061/


  Zaterdag is onze topdag met overdag een kubbtornooi en aansluitend een Rock ‘n’ Roll-avond met live optredens van een 5- à 6-tal stevige rockbands! We sleutelen aan een aantrekkelijke affiche met bands uit binnen- en buitenland.

  Het kubb-torooi is en kleinschalig tornooi met slechts 12 ploegen, maar erg in trek bij de lokale teams. Het bijzondere aan ons spelsysteem is dat alle ploegen in de loop van de dag tegen elkaar uitkomen!

  Open 9u00
  Start tornooi 10u00 stipt!
  Einde geschat rond 17u00
  Minimum 4 spelers per ploeg.
  Inschrijving via: verdronken-vors@hotmail.com

  https://www.facebook.com/events/1345465502223347/


  Op onze Rock ‘n’ Roll-avond zijn trots om de volgende bands te presenteren:

  16u00: The Rabids

  Een jonge punkrockband uit Wiekevorst. Die er graag een feestje bouwen op het podium. Ze spelen voornamelijk covers, maar in de toekomst gaan ze een ook paar eigen nummers maken.

  https://www.facebook.com/The-Rabids-204396949998285/


  17u15: Solitude Within

  Is een Belgische female fronted band die klassieke muziek combineert met Hard Rock en Heavy Metal en het een moderne toets geeft. Ze brengen je geweldige symfonische rockmuziek met een prachtige melodische vrouwelijke zangstem, prachtige melodieën, epische refreinen, donderende drums en laaiende gitaarsolo's die je helemaal zullen verbazen.Met dat alles gecombineerd, creëren ze hun eigen unieke geluid dat lang in je hoofd blijft hangen!

  http://solitudewithin.be/ https://www.facebook.com/solitudewithinofficial/


  18u30: Rock Paper Shotgun

  Dit is een coverband dat rockklassiekers, hardcore en metal brengt...De beste hits

  https://www.facebook.com/coverbandrockpapershotgun/


  20u00: The Maverick Renegades

  De Band waar het allemaal mee begonnen is!

  Enkele van onze stichters hebben het idee van de Vorsfeesten op te starten opgedaan wanneer met dezeband van optreden naar optreden trokken.

  Daardoor kunnen ze uiteraard niet ontbreken op onze 10de en feest editie!

  Ondanks ze ondertussen voor de 4de keer op ons podium zullen staan gaan we ze toch nog eens even voorstellen:

  De Maverick Renegades werden eind 2007 gevormd als een beangstigend driedelig exemplaar van Heist-op-den-Berg België.
  In de tussentijd had de band wat ledenwissels, maar de band heeft een stabiele positie omdat de leden volledig zijn afgestemd op de uitdagingen en doelen van de band.

  Ze verloren hun ziel in de jaren zeventig en begin jaren tachtig.Klassieke rock, heavy metal en een paarstrakke bluesriffs zijn typische producten van de band. Ze zijn geïnspireerd door bands als AC / DC,Motörhead, Judas Priest, Saxon ...

  De live act van The Maverick Renegades bevat voornamelijk nummers geschreven door de band met uitzondering van enkele covers van hun favoriete bands.

  https://www.facebook.com/tmr.rockband/ http://themaverickrenegades.cmshost.nl/?i=1


  21u45: The Mænsion

  Een multiculturele groep met mensen uit verschillende hoeken van de wereld, die tegen alle verwachtingen in om ooit samen te komen, hun krachten hebben gebundeld om een boodschap van vereniging en opstand te brengen tegen de krachten die de mensheid in bedwang houden. Zo staat het op hun eigen facebook-pagina.

  Vanuit hun thuisbasis in Hollywood, Californië, ging THE MÆNSION op pad. Ze brachten hun boodschap reeds in 16 landen, er werden over honderden "riots" georganiseerd, zonder de steun van de grote platenmaatschappijen, alleen dankzij de steun van lokale gemeenschappen die hun visie en boodschap omarmen. Ga recht staan en laat je horen!

  In 2018 touren ze over de hele wereld met hun “RÆVOLUTION world tour”. En in augustus komen ze ook naar België. Op zaterdag 4 augustus 2018 zal voor het eerst een buitenlandse naam op ons podium staan en verwelkomen we hen op de Vorsfeesten 2018.

  "We are the army of the people, Power to us, Power to us!", "Say it! Say it! We are not gonna follow you!". Dit zijn slechts enkele van de slogans die werden gezongen tijdens hun "RIOTS" over de hele wereld.

  RÆVOLUTION world tour is happening now! Join the movement

  http://www.themaension.com/ https://www.facebook.com/TheMaension/


  23u30: Koyle

  Onze feest editie sluiten we af met een cover band die de Vors grondvesten zal laten daveren!

  Koyle, een van de fijnste rockbands in België, met een missie ... 'In The Name of Rock'!

  "In deze Moderne Muziek Maatschappij weegt er een zwaar gewicht op Rock. Onder de dreunende dance bassen hebben de DJ's de rock-modi Rock podia overgenomen. de nieuwe Goden.

  Maar here komt nu nog in. Er resten nog enkele Rock Predikanten en zij komen U bekeren. De 5 predikers van KOYLE komen naar uw stad en prediken het woord "Rock".

  Hun enige doel: U overtuigen dat Rock nog leeft en dat er ook een plaats is voor de Nieuwe Rockers in deze moderne muziek cultuur.

  En dat gebeurt tijdens een wervelende show, vol actie en interactie, wil U moet bekeerd worden, ... IN DE NAAM VAN ROCK "

  Verkozen tot "populairste coverband in België 2011-2012" op Clash of the Coverbands.

  Verkozen tot "populairste coverband" van de eerste halve finale van de Benelux over Clash of the Coverbands 2011-2012

  EN STEMDE "MEEST POPULAIRE BAND VAN DE BENELUX 2012" @ DE GROTE SLOT VAN DE SLUITING VAN DE COVERBANDS !!!!! Alias ZIJ HEBBEN GEWONNEN!!!

  https://www.facebook.com/koylebelgium/ http://www.koyle.be/home.html  Voor zondag werken we aan een gloednieuw concept. We maken er een gezinsdag van, met voor de kids een obstacle run voor kinderen (Kikkerrun), de kinderanimatie, het springkasteel en een pannenkoekenslag.

  https://www.facebook.com/events/178027216375918/

  Met een knipoog naar ons winter evenement geven we het ook een western tintje met country muziek gebracht door Kennedy en door An & Co, die onder meer uitnodigend is voor de linedance liefhebbers, enz.

  https://www.facebook.com/FansvoorKennedy/


  Zowel muziekliefhebbers, kubb & bingo-liefhebbers, kinderen als fijnproevers zullen zich meteen in hun sas voelen.

  Er is kinderanimatie voorzien, (o.a. een springkasteel en grime), drank en eten zijn democratisch geprijsd en aan onze speciale biertoog kan je een selectie overheerlijke biertjes komen ontdekken.

  Zonder het nodige gerstenat zou een festival geen festival zijn. Speciaal aan ons evenement is dat wij naast een gewone toog, waar standaard bieren en frisdranken worden geschonken, ook nog een gezellige bar voorzien waar men lekkere speciale biertjes (van verschillende brouwerijen) en wijnen kan verkrijgen.

  De inkom is en blijft GRATIS!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Heist-op-den-Berg

  Aanbevelingen