Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over JMSN

  Als je luistert naar de prachtige "Good kid, m.A.d.city", luister dan goed naar "Bitch Don't Kill My Vibe", "Sing About Me / Dying of Thirst" en "Real". Op de achtergrond, onderscheidt u de charismatische stem van JMSN (uitgesproken Jameson), een Amerikaanse zanger-songwriter, R&B-crooner, multi-instrumentalist, producer, geluidstechnicus, mixer en videograaf.
  JMSN heeft een reputatie opgebouwd dankzij zijn onvergetelijke live optredens en merkgeluiden die worden geprezen door R & B / Soul legendes zoals Puff Daddy, Usher, en het stichtend lid van The Commodores, Thomas McClary. De indrukwekkende talenten van JMSN zijn uitgebuit door Kendrick Lamar, Game, Mac Miller, J. Cole, Tyga, Ab-Soul, Kaytranada, Ta-ku en vele anderen.

  Over JMSN:
  JMSN is afkomstig uit Detroit, Michigan, en is op het internationale toneel verschenen als een van de meest gewilde artiesten en producenten in de muziekindustrie.

  Op 19 juni 2018, heeft JMSN de tweede single "Talk is Cheap" van zijn nieuwe album Velvet uitgegeven. Dit zesde JMSN studioalbum komt uit op zijn eigen label White Room Records.

  Photos de JMSN

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Bergen