Post Malone

Concert » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Post Malone

  Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 12 oktober om 9 uur

  Post Malone zet zijn koers naar werelddominantie ongestoord verder, terwijl hij onderweg het ene record na het andere genadeloos verpulvert. Dat doet hij o.a. met zijn tweede langspeler ‘beerbongs & bentleys’, die hem in 2019 naar Europa brengt voor een uitgebreide tournee. De tour wordt op Valentijnsdag afgetrapt in Dublin en houdt op 11 maart halt in het Sportpaleis.

  De Amerikaanse superster mixt genres door mekaar tot een geheel eigen sound die tegelijk verslavend en inspirerend is. Debuutplaat ‘Stoney’ (2016) was meteen goed voor een plaatsje in de Top 10 van de Billboard 200, maar de échte wereldfaam vergaarde hij met opvolger ‘beerbongs & bentleys’, die superhits voortbracht als “Rockstar” (featuring 21 Savage), “Psycho” (featuring Ty Dolla $ign) en “Better Now”. Naast deze singles was Post ook een hele zomer lang alomtegenwoordig met het superaanstekelijke “Jackie Chan”, een straffe samenwerking met Tiësto & Dzeko.

  Nadat hij dit jaar de affiche van Rock Werchter sierde, plant Post Malone in 2019 een groots indoorconcert in ons land. Afspraak op 11 maart in het Sportpaleis.

  Kaarten kosten 36,90, 42,50, 50,90, 62,10 en 67,70 euro.
  Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
  Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Merksem

  Aanbevelingen