Mnozil Brass - Cirque Tour 2019

Concert » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Mnozil Brass - Cirque Tour 2019

  ‘Cirque’ heet de fratsenshow van de zeven koperblazers van Mnozil Brass, die – zoals altijd de grenzen van hun instrument verkennend – de arena betreden en met muziek en humor het alledaagse apencircus voor enkele uren veranderen in een fijn vlooiencircus. Dames en heren, het spektakel zal beginnen!

  De muzikanten van Mnozil Brass zijn vastberaden aanhangers van de stelling dat de wereld rond is. In de loop van hun 24-jarige carrière kwamen ze tot nog een andere ontdekking. Vooral bij hun legendarische optredens in de Rocky Mountains, de Japanse stad Shibuya en het Duitse Ühlingen-Birkendorf maar ook elders stelden ze vast dat het publiek in totaal onverwachte lachsalvo’s uit kan barsten. De rusteloze muzikanten zochten meteen naar een verklaring, maar zij konden geen uitleg vinden voor de reacties van de verloren zielen onder hun toeschouwers. Onverdroten zetten de mannen van Mnozil Brass hun weg verder. Want de zeven hebben een missie, die zij steevast aan het volk verkondigen: “Kom, beste mensen, en laaf u aan ons Elysische spel!”

  Het lachen werd er niet minder op. Integendeel, het werd almaar sterker en luider! Algauw kon men de eigen tuba niet meer horen, zozeer hinnikten de mensen overal te lande. En zo kwamen de zeven vrienden heel langzaam tot het inzicht dat de mens waarschijnlijk of toch af en toe naar opgewektheid neigt en het er eenvoudigweg uit moet flappen. En dat al zo’n kwarteeuw lang. Althans toch bij Mnozil Brass.

  Kort samengevat: de wereld is rond en de mens lacht. Kortom: de wereld is een circus! Gewoon een ‘Cirque' . Dat klinkt beter!

  Exclusief in Oostende / België voor de Wereldtour 2019

  Bron: UiTinVlaanderen.be

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Kursaal

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Oostende

  Aanbevelingen