An Evening with Michael Bublé

Concert » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over An Evening with Michael Bublé

  Vorige week kondigde de Canadese jazz-zanger Michael Bublé tal van concertdata aan in 27 Noord-Amerikaanse steden in 2019. Vandaag voegt hij aan zijn nieuwe wereldtournee data in Europa toe, met een concert in het Sportpaleis op zondag 3 november 2019. Het is zijn 5e bezoek aan het Sportpaleis, na concerten in 2007, 2010 (voorjaar én najaar) en 2014.

  De nieuwe wereldtournee volgt op de release van het nieuwe album ‘love’ (geschreven als hart-emoji) dat vanaf nu vrijdag 16 november overal beschikbaar is. Het album is gecoproduceerd door David Foster en Jochem van der Saag en bevat hernemingen van songs als “My Funny Valentine” en “La Vie En Rose”, maar ook eigen nieuwe nummers, waaronder “Love You Anymore” met een bijdrage van rijzende popster Charlie Puth op backing vocals.

  In augustus trad Bublé voor het eerst na een lange afwezigheid weer op in Dublin, Londen en Sydney voor meer dan 150.000 fans. Hij heeft inmiddels vijf uitverkochte wereldtournees, 4 Grammy Awards en meer dan 60 miljoen verkochte albums op de teller staan in zijn uitzonderlijke carrière.

  “I’m going to go back to what I was made to do”, zegt Bublé. “I’m going to come back to a world that needs love and romance and laughter more than it has in a long time. I’m going to be a conduit to that. This is the greatest record I’ve ever made.”

  Kaarten kosten 50,90, 73,30, 95,70,123,70 en 274,50 euro.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Sportpaleis Antwerpen

  Andere evenementen : Concert