Niels Destadsbader

image - Niels Destadsbader

Over

Niels komt terug in december 2019
Begin 2018 kondigde Niels Destadsbader aan dat hij zijn dertigste verjaardag in stijl zou vieren met zijn publiek. Een tweede album, een drukke festivalzomer, tal van hits en vele repetities later was het op 31 oktober én 1 november zo ver: twee keer een groots verjaardagsconcert in het Sportpaleis! Voor het podiumbeest pur sang was dit een jongensdroom die in vervulling ging.

De vraag naar tickets was enorm. In een mum van tijd waren beide concerten compleet uitverkocht. Wie naast een ticket greep kan echter opgelucht ademhalen, want Niels Destadsbader keert eind 2019 terug naar de Antwerpse muziektempel. Dat maakte hij vol trots zelf bekend op het podium van het Sportpaleis. Twee splinternieuwe shows, op vrijdag 6 en zaterdag 7 december!

“Het Sportpaleis is altijd mijn allergrootste droom geweest. Het afgelopen half jaar heb ik met ongelofelijk veel goesting naar deze concerten toegewerkt. Nu ik weet dat we hier volgend jaar terug mogen staan, gaat het feest dezer dagen alleen maar groter zijn. Ik ben ongelofelijk dankbaar en trots”, aldus Niels.

Tickets
Kaarten kosten 29,63, 35,22, 40,82 en 48,66 euro.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Varia
Nog meer evenementen Merksem
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 105828
Editer l'événement SEO Espace administration