Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Shht + It It Anita

  SHHT
  De meest geflipte band van het land komt naar Cactus Club! Shht stal het muzikale DNA van Raketkanon en kruiste het met stamcellen van Mr Oizo en Kanye’s ruggemerg. Een blikseminslag later heeft België Absurdistan een nieuwe ambassadeur. Geen subtiele diplomaat, maar een monster van frankenstein dat communiceert middels uitzinnige noiserock, overstuurde ravesynths en in autotune gedrenkte vocals.

  Live gaat het dak er helemaal af, getuigen overlevenden van hun concerten in de Gentse Vooruit, Leffingeleuren en AB met de waanzin in de ogen. Uw kijk op de wereld zal nooit meer dezelfde zijn. En naderhand met zijn allen naar de botsauto’s op de meifoor!

  IT IT ANITA
  Bezuidens de taalgrens heerst de gitaar. Na Cocaïne Piss manoeuvreert Luik ook de noiserockers van It It Anita Vlaanderen binnen. Een gewaarschuwd man is er twee waard: deze band walst met een ontzagwekkende snelheid over het podium, aanwezige publiek, hun instrumenten en bij uitbreiding zichzelf.

  Fans van het betere atonale sloopwerk aan beide kanten van de eeuwwisseling – Sonic Youth, Fugazi, At The Drive In, Metz – mogen zich al warmlopen voor een show waar volgende zaken naar hun hoofd gekeild kunnen worden: messcherpe punkgitaren, emotioneel gefundeerde oerkreten, ratelende sturm und drang drums en, als u wat meewerkt, een bandlid of twee.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Cactus Club

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brugge

  Aanbevelingen