Warhola - Glints - Tessa Dixson

Concert » Hip-Hop / Rap

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Warhola - Glints - Tessa Dixson

  Oliver Symons komt met zijn soloproject Warhola naar de Botanique! Het Bazart-lid stelt in de intimiteit van onze Orangerie zijn debuutalbum vol sprankelende electro-pop voor aan de zijde van Glints en Tessa Dixson. Met catchy nummers als "Aura", "Jewels" of de meer recente hit "Promise" veroverde de charismatische Antwerpenaar de harten bij publiek en pers. Zo kon De Morgen het lof niet onder stoelen of banken steken na 's mans laatste AB-concert en werd Warhola getrakteerd op een dikke vieren-sterrenrecensie. Symons vernuftige sound boordevol verrassingen en verslavende refreinen belooft op 26 april een zweterige Botanique helemaal uit zijn dak te laten gaan.

  Jan Maarschalk Lemmens ofte Glints vernieuwt de Belgische rapgame. De Antwerpenaar met Britse roots mixt inventief hiphop, pop en electro. Zijn ep's "Glints" en "Burgundy" maakten van hem een graag geziene gast in de belpopwereld. Efficiënt, hypnotiserend en klaar om elke plaats te voorzien van een stevige "turn-up", zo kan je het materiaal van Lemmens nog het best omschrijven. Zijn optredens durven dan ook al eens de boel stevig op stelten te zetten en kennen in de vorm van "Bugatti" de perfecte hit om de boel écht te laten ontploffen. Niet te missen op 26 april aan de zijde van Warhola!

  "Prayer", "Beautiful Pain" en "Crystal Waters", de eerste nummers van Tessa Dixson, worden getekend door liefde, zonde, plezier en pijn. Onze landgenote roept in haar songs de angsten van het jong-zijn op over het geluid van donkere synths, met haar stem als lichtpunt in de vaak donkere producties. De multiculturele Brusselse schopte het met haar melancholische en hedendaagse sound tot in de finale van De Nieuwe Lichting.

  Photos de Warhola - Glints - Tessa Dixson

  Parent Events

  Autres Lieux/Dates

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen