Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Asia Europe 4

  "Drie locaties, twee continenten, één tentoonstelling.....
  Asia-Europe 4' geeft een voorproefje van haar merken in Doornik op drie locaties, in samenwerking met haar partners voor het evenement.
  TAMAT, CRECIT - Tapestry Tourist Workshops (provincie Henegouwen) en het "Centre de la Marionnette" van de Federatie Wallonië-Brussel, verwelkomen de hedendaagse textielkunstcreaties van 36 kunstenaars uit Azië en Europa, geselecteerd door de curator, Marika Szaraz.
  Deze kunstenaars uit China, Korea en Japan, voor Azië, en uit verschillende Europese landen - Frankrijk, Zweden, Letland, Denemarken, Duitsland, België, Italië, Polen, Hongarije, Litouwen, Finland, Slowakije en Spanje - presenteren hun meest recente werken in een interculturele dialoog waarin weefsels, vezels, technieken en texturen met elkaar verweven zijn.
  Deze internationale tentoonstelling reist door heel Europa: na Doornik stopt de tentoonstelling bij andere musea zoals het Deutsches Textilmuseum in Krefeld, Duitsland, het Kunstcentrum in Droninglund, Denemarken, het Janina Monkutè-Marks Museum in Kèdainiai, Litouwen.
  Een textielreis tussen de drie tentoonstellingslocaties toont een kunst die rijk is aan diversiteit, gevoeligheid en creativiteit.

  Vertaald met www.DeepL.com/Translator

  Photos de Asia Europe 4

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Doornik

  Aanbevelingen